Mac OS X Precision Select

Dagens låt ♫

2011-02-21 22:02:38 My life Kommentarer (0)
Tjena tjena, förlåt för mitt dåliga skrivande på bloggen. Ska försöka bättra mig, Men här får ni en go låt. PÖSSSSS


Sover på hotell inatt, mys!

2011-02-12 23:07:44 My life Kommentarer (1)

Tjenare! Har inte bloggat på några dagar nu pga nationellaprov. Har pluggat väldigt mycket de senaste dagarna.. Just nu befinner jag mig på ett hotell med mamma och company. Det är riktigt mysigt. Vi bor i en stor fin svit.

Nu är det ju äntligen spotlov också! Herregud vad skönt, Har väntat på att få lov jätte länge. Nu får man iallafall slippa skolan i en vecka. Detta lovet ska bli det bästa lovet någonsin. Men nu ska jag snart få ett samtal på mobban som jag måste ta. Så ha det bra. Hoppas att ni får ett underbart sportlov. Puss och kram!Arg..

2011-02-06 18:56:49 My life Kommentarer (21)
Alltså seriöst, Va fan är det med folk? Sluta o lägg er i andras liv och sköt erat eget istället! Fan, Har ni inget liv eller? ÅH blir så jävla förbannad.. Skaffa lite respekt istället och låt andra folk vara?! Herregud.. Så jävla omoget att vara anonym när man skriver eller snackar på internet. STÅ FÖR I HELVETE FÖR DE NI SKRIVER ISTÄLLET OCH SKRIV ERAT NAMN. TACK! Att ni ens orkar lägga er i i andras liv. Sicket liv ni måste ha.. Hahaha. Detta är ju på lågstadienivå. Snälla nån.. Egentligen sitter man bara och skrattar åt er för att ni är så himla patetiska. Ni känner fan inte ens personerna som ni snackar om ens! Tänk själva att de ni hör inte ens kan vara sanning. Jävla stalkers, Skaffa er ett liv!


Min profilbild