Mac OS X Precision Select

CUT FOR BIEBER!

2013-01-31 21:53:15 My life Kommentarer (5)
Hahahaha jag dör, fyfan vad rolig.. Klockren tjej alltså! 


Ny profilbild på facebook!

2013-01-31 19:58:57 My life Kommentarer (7)


Sushi time igen!

2013-01-31 15:19:05 My life Kommentarer (8)

Nu ska jag och min fina käka Sushi. Andra gången i rad för mig haha!Solig dag i Göteborg!

2013-01-31 13:21:41 My life Kommentarer (2)

Godmorgon!
Sitter i skolan på engelska lektionen, vi slutar om 5 minuter och sedan ska vi ha samhäll.Frukost!

2013-01-31 10:32:40 My life Kommentarer (2)New in!

2013-01-30 22:39:59 My life Kommentarer (4)Dagens klädsel

2013-01-30 22:05:00 Outfits Kommentarer (2)
Skinnjacka - Kenza 9 // Jeans - Kappahl // Stövlar - Hunter // Linne - H&M // Kofta - Ginatricot // Väska - Mulberry   // Mössa - Raglady // Halsduk - Ginatricot


Ny beställt!

2013-01-30 20:05:25 My life Kommentarer (4)


Q/A

2013-01-30 18:13:00 Q/A Kommentarer (1)
Nu är frågestunden avslutad, här kommer alla frågor och svar:
 
Q - Vad är det bästa du vet att göra?
A - Det bästa jag vet är när jag umgås med mina kompisar/pojkvännen och shopping!
 
Q - Är du oskuld? Hur länge har du och Jens vart tsm?
A - Det vore ju konstigt om jag var oskuld samtidigt som jag har pojkvän, så jag tror att du vet förmodligen svaret.  Jag och Jens har varit tillsammans i 1 år, 2 månader, 1 vecka och 4 dagar.. om man ska vara exakt haha!
 
Q - Var handlar du helst kläder någonstans? Hur valde du gymnasielinje? 
Vad vill du jobba med? 
Favorotfilm? 
Håller du på med någon sport? 
Varför började du blogga? 
A - Jag handlar mina kläder på ginatricot för det mesta, fast jag handlar ju självklart på andra affärer med. Men mest gina! Det är svårt att sätta foten på vad man exakt vill jobba med när man blir vuxen, har inte funderat så mycket på det. Men förmodligen vill jag bli grafiker, webbdesigner eller jobba med bild redigering på ett tryckeri. Nej jag håller inte på med någon sport, men jag har ridit i 10 år. Slutade med ridningen 2010, det var hemskt jobbigt.. Saknar ridningen jätte mycket. Till och börja med så var det min kompis som började blogga när vi gick i 7an. Tyckte att det verkade jätte töntigt, men sen så ville jag testa på det själv och då tyckte jag att det var roligt. Det var ungefär så som jag började med bloggandet. 
 
Q - hur känner du dig i klassen som du går i nu? :)
A - Jag känner mig bra haha, eller hur nu man ska svara. Jag tycker om våran klass faktiskt, den är skön!
 
Q - Vad har du för betyg i matte, svenska, engelska, no och so?
A - Jag läser inte matte eller no nu. Matte läste jag förra året och då fick jag G som slutbetyg. No har jag inte läst sedan 9:an men då gick jag ut med VG. I engelska vet jag inte betyget just nu, vi får ju våra betyg på skolavslutningen, men fick iallafall G i somras. Och i so eller ah samhällskunskap som det heter så vet jag inte heller vad jag har för betyg. Eftersom jag började med denna kursen nu i 2:an på gymnasiet. Men i 9:an hade jag G. 
 
Q - • favorit klädmärke/affär 
• någon som betyder mycket, bortsett från Jens (?). 
• vad fick dig att börja blogga? :)
A - Jag har många favorit klädmärken, men det som jag gillar allra bäst är nog Hunkydory. Min favorit klädaffär är ginatricot och design only. Det finns så många männikskor som betyder otroligt mycket för mig. Men Leontina, Sara och Charmaine betyder väldigt mycket för mig. De är mina 3 allra bästa vänner. Varför jag började blogga kan du läsa längre upp bland svaren. 
 
Q - Vem hejar du på i melodifestivalen?
A - Melodifestivalen börjar på lördag, så jag har ingen aning.
 
Q - är du nöjd med din klass? 
A - Ja det är jag, tycker om min klass! 
 
Q - gillar du Justin bieber isåfall vilken är din favorit låt?
A - Ja, jag gillar Justin Bieber jätte mycket. Han är en av mina favorit artister. Han har ju gjort så himla många bra låtar. Men om jag måste välja en låt så väljer jag nog Be alright! 
 
Tack så hemskt mycket för alla dessa frågor. Hoppas att ni har fått bra svar!


Catfight?

2013-01-30 17:29:00 My life Kommentarer (1)
Läste förut att just nu är ett ämne på facebook som är väldigt svårt att undvika, det stora bråket mellan modebloggaren Nisvet Suljic (http://nisvetsuljic.se/) och Joakim Berg även kallad ''Jockiboi'' (http://www.jockibois.se/). Jockiboi påstår tydligten att Nisvet sagt en massa saker, och har även lagt ut en bild på deras konversation. Synd är det bara att man ser klart och tydligt att chattbilden är redigerad, eftersom deras meddelande helt plötsligt "hoppar in" en bit. 

Bilden är i skit dålig kvalité, hoppas ni kan läsa ändå.
Tycker seriöst att detta bråket är ur löjligt och varför ska man bråka om det? Nisvet har också laddat upp en video på sin facebook sida där han filmar på deras konversation där man klart och tydligt ser att det är ditredigerat. Kanske är det fake, vem vet?


Sushi time!

2013-01-30 15:16:49 My life Kommentarer (3)Sitter på tåget

2013-01-30 09:47:00 My life Kommentarer (1)

Godmorgon!
Hoppas att ni är pigga och glada idag, det är alltid skönt att vakna på rätt sida varje morgon. Sitter på tåget mot skolan nu, idag har vi filmfestival så vi ska bara se på film hela denna skoldagen. Två filmer dessutom! Man fick välja vilka filmer man ville se, dock måste det vara en svensk och en engelsk. Jag valde Sandor/Ida och Alice in Wonderland. Vi hade inte så mycket att välja på, men jag valde dom lättaste filmerna haha. Har sett Alice in Wonderland innan, men inte den andra. Aja hoppas att ni har fått en bra start på eran onsdag!LYX VS BUDGET

2013-01-29 21:04:42 Lyx vs Budget Kommentarer (3)


Mums!

2013-01-29 13:23:00 My life Kommentarer (14)

Nu blir det dags för Ben and Jerry och plugg för min del!Seg morgon

2013-01-29 10:48:24 My life Kommentarer (2)
Hej!
Gud vilken tråkig morgon, vädret suger och gick upp jätte tidigt bara för att ta mig in till skolan och ha en lektion. Vi slutar lektionen om 30 minuter, då ska jag hem och plugga på alla dessa läxor som vi har. Det är hur mycket som helst, jag lär ju drunka i dom. Det är så jobbigt när man inte hinner med så att man halkar efter. Jag hoppas att det ska gå bra iallafall, så jag inte blir helt utarbetad. Dessutom har jag ett prov att plugga till också vilket gör det ännu värre. Längtar jätte mycket till sportlovet, fast vi lär ju på läxor över lovet som vanligt.. Usch!
 


Min profilbild