Mac OS X Precision Select

Big Brother premiär 2014

2014-08-31 23:12:00 My life Kommentarer (0)
Idag gick jag upp vid tio tiden för att jobba. Jag började jobbet klockan ett och slutade vid fem tiden, då åkte jag direkt hem. Under kvällen har jag kollat på Big Brother som hade premiär idag på kanal 9. Det verkar jätte dåligt och jag har sett fram emot denna säsong men dessvärre lutade det mot det negativa. Jag saknar redan Big Brother 2012, det var så jävla bra. Till och med Paradise Hotel har också varit väldigt dåligt nu i början.. och jag hoppas att dessa program blir roligare längre fram i säsongen. Imorgon ska jag köra ner med trafikskolan till Halmstad, för det är dags för mig att göra halkan. Jag är verkligen jätte nervös men jag hoppas att det blir roligt eftersom alla säger det. Efter halkan ska jag sova hos pojkvännen min, ska stanna hos honom till onsdag. Nu ska jag snart gå och sova, hoppas att ni har haft en trevlig helg. Kram!


Party girls

2014-08-26 21:26:44 My life Kommentarer (0)
Det blev en sjukt mysig och galen kväll med tjejerna igår, vi drack och dansade natten lång. Vad gör man inte på en måndag när man är ledig? Haha. 
Sköna söndag

2014-08-24 15:41:00 My life Kommentarer (1)
Min förskylning har fortfarande inte försvunnit och jag har även fått slemhosta. Har verkligen ingen lust att vara förkyld något mer och förkylningen har jag haft i en vecka nu. Finns det någon som har ett bra tips på hur man snabbt kan få bort sin förkylning? Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll men förmodligen blir det film med lite mys, kanske titta på tv om det kommer något bra. Imorgon blir det en ny vecka och lönen kommer, gud vad jag längtar!


Godmorgon

2014-08-23 12:09:34 My life Kommentarer (1)
Girls night out

2014-08-23 12:00:00 Inspiration Kommentarer (0)
 
Girls night out
 


#sopigstraffskala

2014-08-23 10:00:00 My life Kommentarer (0)
Först var det Joel Kinnaman, och nu har även Noomi Rapace engagerat sig i #sopigstraffskala för att ta bort bötesstraff för sexualbrott mot barn. I detta videoklipp berättar Noomi Rapace om Linda, 12 år som blev utsatt för sexuella övergrepp. Hon sålde sex flera gånger i veckan och ingen utav männen fick fängelsestraff, dem fick bara böter. Denna tjejen såg tydligen ut att vara över 15 år säger dem. Hur jävligt är inte det? STOPPA ÖVERGREPPEN, #sopigstraffskala.
 


Svarar på kommentar

2014-08-22 23:26:00 Q/A Kommentarer (0)
Q: Hej! 

Som jag läst så har du i år tagit studenten och har nu ett jobb och har påbörjat livet efter skolan. Själv går jag in på mitt tredje och sista år i gymnasiet nu, och jag har en väldig massa tankar, funderingar och känslor som jag bär på nu när allt börjar närma sig "slutet". 

Hur kände du innan studenten, var du lite orolig över hur allt skulle bli efter studenten angående jobb och allt sådant, eller kände du att "det löser sig säkert, jag är bara glad och pepp!"? 
Och nu när du lämnat skolan bakom dig, är det en skön känsla att gå vidare i livet från skollivet till "vuxen"livet och känna sig lite mer självständig och vuxen? 
Nu när du jobbar på McDonald's också, är du nöjd och glad överlag med ditt liv/jobb nu? :) Jag vill helst bara känna att jag kan längta till något efter studenten, om du förstår hur jag menar! 

Förlåt för alla himla frågor men som sagt, har man bara ett år kvar på gymnasiet börjar tankarna rusa som bara den, om precis allt. 

Kram på dig!


A: Hej på dig! 
Gud vad skönt att du är inne på ditt sista gymnasieår, det är nu som slutspörten börjar och allt det jobbiga med nationella på vårterminen samt inlämningar, prov under hela läsåret. Nä, nu ska jag inte vara sån haha! Jag tänkte faktiskt inte så mycket på jobb under sista året, inte i början iallafall. Jag ville bara koncentrera mig på skolan och bli klar med allt, eftersom det blev så mycket. Det enda jag tänkte var skolan först och jobb sen. Men det är många som ser det på olika sett, just på den fronten! 
 
Jag sökte till McDonalds när jag inte hade mycket kvar i skolan faktiskt, dem ringde mig en vecka senare och då släppte min oro. "JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT JOBB! Nu slipper jag ha ångest över att känna mig arbetslös efter studenten". Ungefär så kände jag. 
 
Det är så skönt att gå in i vuxenlivet på något sett, att jobba och tjäna egna pengar känns så fruktansvärt bra. Jag kan äntligen köpa mina egna saker för dem pengarna som faktiskt jag har tjänat in själv. Självständig har jag väl inte riktigt varit, jag bor ju fortfarande hemma trotsat (om det var det du menade). Men jag är självständig över lag med andra olika saker, men kanske inte med allt!
Jag är faktiskt nöjd med mitt jobb, dock har jag sökt till andra jobb under tiden.
Om jag ska vara helt ärlig saknar jag faktiskt skolan, nu när alla mina syskon går till skolan känns det ovant för mig att inte gå tillbaka till en skola efter sommaren. Jag saknar inte direkt alla prov, inlämningar osv. men umgänget i skolan liksom att få träffa alla igen efter en lång och härlig sommar.
 
När allt börjar närma sig sitt slut och studenten kommer, då kommer du känna längtan efter frihet. Det kan jag lova dig! Men mitt tips till dig är att du ska söka jobb när du har tid, och sök många! Det är absolut inte lätt att få jobb, nu hade jag turen att få jobb på McDonalds eftersom de uppskattar ungdomar och vill hjälpa så många med jobb. Sök hellre för mycket än för lite, det kommer du tacka dig själv en dag när du väl fått ett jobb. Vuxenlivet är en tuff fight ibland, men det blir lite vad man gör det till. Just nu är det helt underbart! Lycka till och ha det bäst nu under sista året. Kram!


Sju favoriter

2014-08-22 22:35:00 Emelie tipsar Kommentarer (1)
Jag fick en kommentar om jag kunde tipsa några goda parfymer, själv har jag jätte många. Om man är tjej kan man inte ha för lite parfymer hihi. Här har ni mina sju favorit parfymer och dem luktar obeskrivligt gott, hmm!
 
Favorite perfumes

Första raden från vänster: Marc By Marc Jacobs - Daisy / Marc By Marc Jacobs - Daisy / Juicy Couture - Viva La Juicy / Ralph Lauren - Big Pony Women Pink / DKNY - Be Delicious Fresh Blossom / Escada - Rockin' Rio / Paco Rabanne - Lady million 


21:45

2014-08-22 21:45:00 My life Kommentarer (1)
Kom precis hem från jobbet, fick jobba över litegrann. Nu ska jag mumsa i mig min hemmagjorda pizza, har inte käkat mat sedan klockan två och nu är jag utsvulten! Hoppas att ni har haft en bra dag, imorgon är jag ledig och det känns skönt! Imorgon ska jag sova över hos min pojkvän och åker hem igen på söndag. 
Marc Jacobs - Daisy

2014-08-22 21:33:48 Inspiration Kommentarer (0)
Min favorit av alla mina parfymer! 

Michael Kors - Hamilton - Så snygg!

2014-08-22 14:00:00 Wanties Kommentarer (1)
 
Michael Kors - Hamilton
 
 


Autumn 2014

2014-08-22 13:00:00 Inspiration Kommentarer (0)
 
Höstjackor
Jag bara älskar höstens collection med varma jackor, dunjackor, pälsar osv. Dessa åtta jackor är mina favoriter och jag tror att man kommer få se dem mycket på stan i år haha. Jag älskar även ponchos och har en själv, men kommer säkert köpa fler för att kunna kombinera. Vad tycker ni om jackorna?
 


Good morning sunshines!

2014-08-22 12:03:00 My life Kommentarer (0)
Godmorgon på er! ♥
Just nu gör jag frukost och ska snart ner och duscha. Idag ska jag jobba från klockan fyra till åtta, det blir bara ett fyra timmars pass idag. Det känns faktiskt lite ensamt här hemma nu, alla har börjat skolan igen och päronen har börjat jobba. Min syster hoppade in i gymnasielivet i år och det ska bli så spännande att följa hennes roliga resa. Ska jag vara helt ärlig så saknar jag gymnasiet SJUKT mycket, efter varje sommarlov gick man tillbaka till någonting och nu gör man inte det längre. Visst det var en sjukt häftig upplevelse att ta studenten och just då ville man bara bort från skolan och leva livet till max. Men nu efter några månader börjar saknaden komma tillbaka. Jag tror inte att jag kommer in på högskolan i år, blev liksom reserv 11 och alla skolor har nästan startat igång nu. För min del blir det nog ett år med bara jobb och tjäna pengar till resor, shopping och allt annat smått och gott. 
 
Den 4 juni 2014 var en sjukt obeskrivlig dag!
 


Klä dig enkelt i höst

2014-08-22 10:00:00 Inspiration Kommentarer (0)
 
Enkla höst outfits
 
 


Önskelista del 2

2014-08-21 22:56:35 Wanties Kommentarer (0)
 
Wishlist2
 


Min profilbild