Sju favoriter

2014-08-22 22:35:00 Emelie tipsar Kommentarer (1)
Jag fick en kommentar om jag kunde tipsa några goda parfymer, själv har jag jätte många. Om man är tjej kan man inte ha för lite parfymer hihi. Här har ni mina sju favorit parfymer och dem luktar obeskrivligt gott, hmm!
 
Favorite perfumes

Första raden från vänster: Marc By Marc Jacobs - Daisy / Marc By Marc Jacobs - Daisy / Juicy Couture - Viva La Juicy / Ralph Lauren - Big Pony Women Pink / DKNY - Be Delicious Fresh Blossom / Escada - Rockin' Rio / Paco Rabanne - Lady million 
Skrivet av: Anonym

Hej!

Som jag läst så har du i år tagit studenten och har nu ett jobb och har påbörjat livet efter skolan. Själv går jag in på mitt tredje och sista år i gymnasiet nu, och jag har en väldig massa tankar, funderingar och känslor som jag bär på nu när allt börjar närma sig "slutet".

Hur kände du innan studenten, var du lite orolig över hur allt skulle bli efter studenten angående jobb och allt sådant, eller kände du att "det löser sig säkert, jag är bara glad och pepp!"?
Och nu när du lämnat skolan bakom dig, är det en skön känsla att gå vidare i livet från skollivet till "vuxen"livet och känna sig lite mer självständig och vuxen?
Nu när du jobbar på McDonald's också, är du nöjd och glad överlag med ditt liv/jobb nu? :) Jag vill helst bara känna att jag kan längta till något efter studenten, om du förstår hur jag menar!

Förlåt för alla himla frågor men som sagt, har man bara ett år kvar på gymnasiet börjar tankarna rusa som bara den, om precis allt.

Kram på dig!

2014-08-22 @ 23:01:21

» Namn:
» V.I.P

» E-postadress: (bara jag som ser)

» Blogg:

» Vad har du på hjärtat?

Trackback