Mac OS X Precision Select

When we dig for gold in the USA

2014-10-30 20:15:00 My life Kommentarer (1)
Jag satt och kollade på senaste avsnittet av "Så mycket bättre" här om dagen. Det var Orups dag och när Amanda började sjunga "När vi gräver guld i USA" blev jag helt paff. Hon hade översatt låten till engelska och den blev SÅ BRA. Jag är helt besatt av denna låt och kan inte sluta lyssna på den, vill självklart dela med den till er. Lyssna och njut! 


Mys

2014-10-21 00:45:39 My life Kommentarer (0)
Myser till det med ljus och körkortsteori innan läggdags och senare idag har jag körlektion. Det är en månad kvar tills körkortet kan bli mitt och jag är så himla taggad! Godnatt, sleep tight.
Lunch med Daniela

2014-10-16 19:12:31 My life Kommentarer (0)
Just nu sitter jag på tåget och är påväg hem från stan. Var på trafikskolan idag och pluggade teori en timma innan körlektionen, det börjar dra ihop sig med teorin och jag blir bara bättre och bättre. Efter körlektionen åt jag lunch med Daniela på Vapiano som är helt nyöppnat här i Göteborg. Efter det gick vi runt i stan och kollade i olika affärer, vi var bland annat inne på ZARA och där hittade jag en jätte fin kappa som jag vill ha. Funderar på att köpa den men är väldigt osäker fortfarande! Sen gick vi till NK och fikade på Espresso house där inne, vi satt säkert där i två timmar och bara pratade. Just nu rullar tåget på och jag är snart hemma. Dagen har gått väldigt fort och det mörknar snabbt ute, man märker verkligen att hösten är här!

Snälla november, kom!

2014-10-15 14:03:00 My life Kommentarer (0)
Hej på er!
Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Jag har goda nyheter, den tjugonde november har jag bokat teoriprov och den tjugoförsta november är uppkörningen bokad. Det känns faktkskt bra att dem är bokade nära varandra och jag har även berättat för mina kompisar om dessa datum. Vad jag har fått höra brukar man inte berätta för sina andra eftersom det kan ge "otur" för att man blir nervös, vilket leder till att man inte klarar det. Jag valde att berätta för mina vänner vilka datum det sker mig för det kommer ge mig mer motivation till att klara det. Det är inte långt kvar och jag är taggad, detta fixar jag! Nu ska jag avsluta och åka till jobbet alldeles strax, ha det bra så länge.
 
Bild från körlektionen. 
Fjärde oktober

2014-10-04 22:11:44 My life Kommentarer (0)
Idag har jag jobbat från klockan 10:00 till 14:00. Klockan 17:00 åkte jag in till stan för att träffa Simone, vi fikade på Starbucks, gick runt och pratade och sen åt vi sushi. Nu är jag hemma och tar det lugnt, ska snart titta på film. Hoppas  er dag har varit bra. Puss!
Min profilbild